Cookie og persondatapolitik

Når du besøger denne hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor kan du læse, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, eller at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

COVID-19

Klinikken er åben, og vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger med hensyn til afspritning, afstand mv.

Corona pas er IKKE et krav for fremmøde.

Personoplysninger

Jeg skriver journal og indhenter persondata i form af et spørgeskema til brug for behandlingen af dig i klinikken. Jeg har tavshedspligt og anvender udelukkende de indsamlede oplysninger til din behandling.

Journalen kommer til at indeholde persondata, som kan omfatte følgende:

  • Navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mailadresse
  • Oplysninger om tidligere og nuværende sygdomme, symptomer, livsstil, familie- og arbejdsmæssige forhold, laboratorieprøver, brug af medicin, kosttilskud m.m.
  • Behandlingsplan og effekt

Opbevaring og sletning af persondata

Jeg opbevarer, behandler og sletter dine data på følgende måde:

Billund Diætist bruger journalsystemet Cajour til kunderegistrering og journalføring. Journaler og behandlingsplaner opbevares elektronisk i systemet, og du har mulighed for at få adgang til dele af din journal. Journalsystemet er GDPR-sikret og krypteret og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne.

Ved etableringen af et kundeforhold til klinikken giver du samtykke til ovenstående. Uden samtykke til klinikkens behandling af kundeoplysninger, er et kundeforhold ikke muligt.

Personoplysninger opbevares, så længe der er et eksisterende kundeforhold. I alle tilfælde opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med journalføringsbekendtgørelsens § 15, stk. 1, i 10 år og efter bogføringslovens § 10, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Herefter slettes de.

Du har ret til indsigt i de indsamlede data og har ret til at bede om sletning og kan trække dit samtykke tilbage. Du bestemmer selv, hvor detaljerede oplysninger du ønsker at give.

Klager over behandlingen af personoplysninger kan indgives til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til:

Billund Diætist
v/ Klinisk diætist Jannie Holst

Gammelbro 70E, 1. sal,
kontor nr. 3
7190 Billund

Tlf. 606 27 606
jannieholst@billunddiaetist.dk